Fri internationell frakt för ordrar över 499kr

Lösögonfransar: Ett måste i din dagliga make up look!

|24/05, 2022

Lösögonfransar: Ett måste i din dagliga make up look!

När du applicerar smink kan det vara ganska svårt att sätta på lösögonfransar. Med den här bloggen hjälper vi dig få svar på alla dina frågor kring de många typer av lösögonfransar på marknaden, som har ökat på sociala medier, skönhetsbutiker och även bland sminkmärken i apotek. Lösögonfransar användes en gång i tiden av endast kändisar på röda mattan. Sociala medier har blivit allt mer populärt bland unga så som Instagram och TikTok. Genom sociala medier kan man inspireras genom att följa kändisar, influencer och bloggare. Där man kan se många olika tutorials på olika make up looks där dem använder sig av lösögonfransar. 

Lösögonfransar ger dig ett lyft för att uppnå en ultra glam look som framhäver ögonen. Ingen mascara på marknaden kan tillföra det som lösögonfransar kan tillföra till din look. Dels beror det på att lösögonfransarna finns i många olika varianter. Du kan bära perfekta fransarna varje dag tack vare lösögonfransar.

Här är de vanligaste frågorna om lösögonfransar:

Hur appliceras lösfransar?

Lösfransar appliceras med frans lim som är speciellt framtaget för just fransar. Ett tunt lager lim appliceras på fransbandet. Låt limmet blir klibbigt innan du sätter på fransarna vänta minst 30 sekunder. Placera lösögonfransarna så nära din egen fransrad som möjligt i mittens öga. När fransarana fastnar så kan du justera de ytterkanterna av lösögonfransarna. Använd en pincett eller fransapplikator för att trycka fransarna så att dem sitter så nära din fransrad som möjligt för en mer naturlig look. 

Hur tar man bort lösfransar?

Lösögonfransarna kan du ta bort enkelt med makeup remover eller micellar vatten. Applicera remover på en bomullstuss och dutta sedan försiktigt på fransraden. När du känner att limmet lossnar, greppa i ögonfransens ytterkant med händerna och dra försiktigt av lösögonfransarna Undvik att dra för snabbt då det kan förstöra dina egna fransar om limmet inte har mjuknats upp. 

Kan jag sova med ögonfransar?

Fransar är inte skapade för att sova med eftersom det kan skada, irritera dina ögon och även förstöra dina fransar på grund av limmet. För att bevara livslängden rekommenderar vi att du tar av dig fransarna efter dagens slut och förvarar den i din frans box.


Finns det andra alternativ för limfria lösögonfransar?

Absolut! Det finns magnetiska fransar som inte behöver lim utan man använder mikromagneter istället. Med våra magnetiska lösögonfransar applicerar du först en magnetisk eyeliner som kommer i flytande form och därefter fäster du magnetiska fransarna direkt på det målade eyelinern. 

Finns det lösögonfransar som ser naturliga ut?

Ja, lösögonfransar är inte bara för skapa drama utan framhäva din inre skönhet och uppnå en naturlig look. Det finns många olika lösögonfransar att välja bland. Välj mellan volym, former, böjning och längder. Du kan också trimma fransarna i olika kluster och applicera. Vi erbjuder ett brett urval av lösögonfransar och vi har ingen tvivel att du kommer hitta en favorit. Russian volume fransar är de senaste produkterna vi har tagit in. Dessa snygga fransar kommer i DD böjning och ger den perfekta naturliga looken pga det ultra tunna strån och de ultra tunna fransbandet. Våra Russian Volume fransar är för dem som älskar fransförlängning men inte vill spendera flera hundra lappar. 

Du kan uppnå samma resultat som en fransförlängning med våra otrolig snygga Russian fransar. 

Ögonfransapplikator: Att applicera dina fransar med bara händerna kan vara svårt, särskilt när man är nybörjare. Att använda rätt verktyg kan förenkla appliceringen av lösögonfransar. Ett tips när du använder dig utav en applikator är att du kan använda baksidan av applikatorn för att trycka lätt på fransen för att få det på plats.