Fri frakt över 200kr

Lösögonfransar flerpack/Multipack/Big Lashes Sthlm

Alla har inte naturligt långa och fylliga ögonfransar, men alla kan få det med hjälp av våra fantastiska lösögonfransar av hög kvalitet. Här finns ett stort sortiment av lösögonfransar som du enkelt, snabbt och smidigt beställer online. Ögonfransarna ramar in dina ögon och ger dem ett härligt lyft. Att applicera lösfransar är mycket enkelt. Träna först några gånger så att du får in rätt teknik och ett proffsigt resultat.


Här kan du beställa lösögonfransar i flerpack. Det ger dig en möjlighet att välja olika fransar som passar både till vardagen och till helgen. Du kan nämligen mixa och matcha precis som du vill, och det bästa av allt är att du får lösfransar av hög kvalitet till riktigt bra priser. Köp helt enkelt flera och spara pengar! 


Välj tre, fem eller tio lösögonfransar. Vi erbjuder bland annat Vegan Faux Mink, 25 mm fransar och våra mest populära fransar i 3D Mink. Alla våra lösögonfransar är handgjorda för ett så naturligt utseende som möjligt. Big Lashes Sthlm lösögonfransar kan återanvändas 20–30 gånger.


Välkommen att hitta dina favoriter hos Big Lashes Sthlm!